Palvelut
Joukkueille / Urheiluseuroille

CrossFit on todettu toimivaksi oheis- ja fysiikkaharjoittelumuodoksi lajiharjoittelun rinnalla urheilulajista riippumatta. CrossFit harjoittelulla pystytään rikkomaan monissa urheilulajeissa toistuvaa monotonisuutta ja hakemaan uusia liikesuuntia. CrossFit harjoittelulla pystytään kehittämään myös urheilijan motorisia taitoja, liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä voimaominaisuuksia. Toiminnallisen- ja voimaharjoittelun yhdistävä CrossFit-harjoittelu toimii järkevästi toteutettuna myös loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä.

Useat urheilujoukkueet ovatkin hyödyntäneet CrossFit Eastiä ja osaavia valmentajiamme fysiikkaharjoittelussaan. Olemme valmentaneet eastillä usean eri lajin joukkeuita mm.: jääkiekko, jalkapallo, aerobic, koripallo, rugby ja cheerleader joukkueet ovat harjoitelleet meillä. Olemme valmentaneet niin yksilöurheilijoita, kuin joukkueita. Valmennustiimistämme löytyy lajituntemusta ja kokemusta laajasta skaalasta eri urheilulajeja (esim. jääkiekko, koripallo, cheerleading, painonnosto). CrossFit on jo itsessään harjoittelunmuotona niin monipuolinen, että se tukee mitä tahansa urheilulajia, mutta räätälöimme joukkueille harjoitusohjelmat heidän lajinsa vaatimuksiin ja joukkueen tavoitteisiin peilaten.

Hinnat

  • Alk. 150€/h

Tiedustelut:
cfeastturku@gmail.com
044 548 4581

Palvelut
Ryhmille

Polttariporukoille, synttäriporukoille, yhdistyksille ym. ryhmille tarjoamme ohjattuja CrossFit yksityistunteja sekä voimavaravalmennusta.

Ryhmäpaketteihin voidaan yhdistää myös Lounge kokous- ja saunatila sekä halutessa myös ruokatarjoiluja.

Tiedustelut ja hinnat ryhmille:
cfeastturku@gmail.com
044 548 4581