Q: Miten aloitan CrossFit-harrastuksen?
A: Tule kokeilemaan ilmaiseksi tai ilmoittaudu OnRamp-kurssille. Lisätietoja aloittamisesta täältä.

Q: Riittääkö kuntoni CrossFit-harjoittelun aloittamiseen?
A: Riittää. Kaikista käytetyissä liikkeistä on olemassa kevennetty tai helpotettu muoto. Valmentaja räätälöi päivän treenin (WODin) aina urheilijan kunnon ja osaamisen mukaisesti.

Q: Minulla on ollut selkä/olkapää -vaivoja, voinko aloittaa CrossFit-harrastuksen?
A: Panostamme laadukkaisiin ja turvallisiin tekniikoihin. Ammattitaitoiset valmentajamme varmistavat ja opastavat yksilöllisesti suoritustekniikoiden oikeellisuuden. CrossFit-harrastus kehittää kehoa ja kehonhallintaa tasapuolisesti. Tule rohkeasti mukaan treeneihin, voit halutessasi keskustella harrastuksen sopivuudesta tarkemmin valmentajiemme kanssa.

Q: Kuinka usein treeneissä tulisi käydä?
A: Urheilijakohtaista ja riiippuu urheilutaustasta. CrossFit-harjoittelua aloittelevalle 2-3 kertaa viikossa on riittävä määrä. Edistyneemmille harrastajille treenimäärä viikon aikana voi olla suurempikin. Muista kuitenkin levon, ravinnon ja harjoittelun tasapaino. Treenien laatu korvaa määrän!

Q: Harrastan toista lajia, onko mahdollista ottaa CrossFit harjoitusohjelmaan?
A: CrossFit on yleinen ja laaja-alainen voima- ja kuntoohjelma. Se sopii erinomaisesti tukemaan ja kehittämään muita urheilusuorituksia.

Q: Olen huomannut että CrossFit treeneissä tehdään paljon leuanvetoja, en saa itse tehtyä yhtään. Haittaako harrastuksen aloittamista?
A: Ei haittaa. Suuri osa aloittajista ei pysty tekemään alussa yhtään leuanvetoa. Käytämme apuna vaihtoehtoisia liikkeitä ja kuminauhoja avustamaan leuanvetoa. Voimatasojen kasvaessa leuanveto tulee onnistumaan.

Q: Mitä varusteita tarvitsen CrossFit-treeneihin?
A: Normaalit sisä- ja ulkoliikuntavarusteet riittävät alkuun hyvin. Älä unohda vesipulloa ja pyyhettä!