Tausta:
CrossFit-kipinä syttyi Fannyn kohdalla vuonna 2012 kun hän suoritti On-Rampin vaihto-opiskelusyksyn aikana Skotlannissa. Treenien monipuolisuus ja yhteishenki veivät mukanaan heti ekasta tunnista alkaen! Levottomilla jaloilla ja (omien sanojensa mukaan) hyvällä koppi-huumorilla varustetun Fannyn treenitausta löytyy joukkueurheilun puolelta ja erityisesti palloilulajeista. Jalkapalloa Fanny pelasi 16 vuotta, joista viimeiset kaudet SM-sarjatasolla. Eastillä Fanny aloitti treenaamisen vuonna 2013 ja valmentamisen vuonna 2014. Tämän jälkeen treenaajille on tullut - ehkä liiankin - tutuksi tarkat silmät, joiden ohi ei mene yksikään huono toisto ;)

Fanny valmentajana:
Fanny on aina ollut itse kiinnostunut ja sitä kautta myös tarkka treenajien liike- ja suoritustekniikoista. Esimerkiksi kaikki kyykyt (painoilla ja ilman) kuuluvat Fannyn lempiliikkeisiin ja niihin liittyen häneltä löytyy varastosta monenlaista niksiä ja pirkkaa. Valmentajana Fanny on napakka ja ohjaa aktiivisesti treenajia. Vaikka “no rep” ja “alemmas” lukeutuvatkin Fannyn vakiohuutoihin, on hänellä kaikessa tekemisessä pilke silmäkulmassa ja tavoitteena on aina saada treenaaja yllättämään itsensä omilla kyvyillään. Tsemppaus ja hyvän fiiliksen luominen tunneille on Fannylle valmentajana tärkeää!

Fannylle syntyi esikoispoika marraskuussa 2017. Järkevästi modifioidut treenit mahdollistivat aktiivisen ja liikunnallisen raskauden ja Fannyn löysikin salilta treenaamasta sekä valmentamasta ihan loppu metreille saakka. Fanny innostui oman kokemuksen myötä myös etsimään tietoa ja kouluttautumaan lisää juuri raskausajan ja palautumista edistävän liikunnan saralla. Postpatrum Corrective Exercise Specialist (PCES) koulutuksen myötä omia ja opittuja eväitä onkin nyt koottu yhteen ja niitä on tarjolla myös muille aktiivisesta raskausajasta ja palautumista tukevasta liikunnasta kiinnostuneille.

Lue lisää bEastMamoista: http://www.crossfiteastturku.fi/asiakkaaksi/jasenyydet/beastmamas-toiminnallista-harjoittelua-aideille.html