CrossFit East Turku

CrossFit East Turku sijaitsee Itäharjun alueella, Kupittaan urheilupuiston ja Helsingin moottoritien välittömässä läheisyydessä.

CrossFit East Turku on perustettu vuonna 2013, kaverusten suuren haaveen saattelemana. Pitkän ja hikisen matkan jälkeen boxi avattiin elokuussa 2013. Haaveenamme on ollut kehittää iso ja monipuolinen harjoittelupaikka. Toimitilamme antaa siihen loistavan mahdollisuuden, sillä tilaa, korkeutta ja piha-aluetta riittää. Kesäaikana harjoittelemme  paljon ulkona hienolla piha-alueellamme.

Tarjoamme nimemme mukaisesti toiminnallisia CrossFit -tunteja kaikenikäisille ja -kuntoisille. CrossFit on hyvin monipuolinen ja tehokas urheilulaji. Kaikki harrastajamme aloittavat CrossFitin harjoittelun käymällä On Ramp –peruskurssin, jossa opitaan liikkeiden oikeat tekniikat.

CrossFit East Turku ei ole ainoastaan paikka, missä tittelit ja arjen murheet jäävät ovelle ja johon tullaan harjoittelemaan kannustavaan ilmapiiriin, vaan se on paikka jossa tapaat samanhenkisiä ihmisiä ja ystäviä. Täällä ei ole merkitystä kuka olet vaan se, että yhdessä jaksetaan päivän treeni loppuun saakka. Jokainen harjoittelee itseään varten, mutta yhteisöllisyys ja ryhmähenki ovat iso osa CrossFit-harjoittelua.

CrossFit-harjoittelussa on sitä jotain, mikä vie mukanaan ja jota ei voi selittää - se on koettava itse!

Kävijöiden fiiliksiä