CF East Turku Juniors, 10-14 vuotiaiden ryhmä

[]

CrossFit Eastin junior-tunneilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta. Tunneilla päästään tutustumaan myös lapsille soveltuvaan CrossFit harjoitteluun, omaa kehoa välineenä käyttäen. Treeneissä opetellaan myös eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Monipuolinen harjoittelu luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa ja on tehokas keino urheiluvammojen välttämiseen. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä juomapullon.
Huomioi, että kurssilaisia ei ole erikseen vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Tunneilla tuodaan tutuksi ja samalla kehitetään CrossFitille tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia, jotka ovat hapenottokyky, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino.

Harjoituksissa käytetään pääasiassa omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Lisäksi tutustutaan painonnostoliikkeisiin lapsille turvallisella tavalla tekniikkaan keskittyen.

Kurssi alkaa torstaina 7.2 klo 16.30 ja tunnit pidetään aina torstaisin klo 16.30-17.30. Kevätkauden treenit kestävät huhtikuun puoliväliin ja treenikertoja tulee yhteensä 10.

120,00 €